HOEK AF 2. DE KROONJUWELEN

Over Hoek Af

In Hoek af 2. De kroonjuwelen tonen jonge ondernemers (van alle leeftijden) hoe de businessmodellen, de arbeidsmarkt, de wereld van data, IoT, health, sustainable energy enz er morgen zullen uitzien en hoe zij dit in Vlaanderen en de hele wereld realiseren.

Zij vertellen verrassende en originele maar doorleefde inzichten, en verhalen van vlees en bloed die aan de ribben blijven plakken. Niet de groeiers of gazellen worden opgevoerd, maar de allersnelste groeiers van het land die gemiddeld in de laatste 12 maand 150% gegroeid zijn. Dat wil zeggen dat hun omzet x 2,5 gestegen is.

Eric Kenis
Auteur Hoek af 2
Auteur Eric Kenis is de jeugdtrainer van topondernemers en ambassadeur van België's ondernemend toptalent. Eric ruikt ondernemersbloed en is de meesterscout voor nieuw ondernemerschap. Door zich jarenlang midden tussen 'de echten' te bewegen, heeft hij het instinct en het patroon ontdekt om dream teams samen te stellen. Niet alleen dat - hij stelt ook hun adviesraden samen en hij koppelt de ondernemer aan het juiste klankbord.

Eric Kenis is de stichter van BLCC, vader van Bryo, columnist voor Trends, coach en adviesraadslid voor vele topondernemers, en nu ook de ontwerper van de community van ondernemers met een Hoek af. Maar vooral is hij vertrouwenspersoon in goede en kwade dagen van onze beste jonge ondernemers.

We hebben veel dingen fout gedaan.
Wij, babyboomers.
Het opsommen – daar ga ik niet aan beginnen.
We hebben ook een aantal dingen goed gedaan.
Ook die ga ik nu niet opsommen.
Eén iets hebben we heel goed gedaan.
We hebben onze kinderen goed opgevoed.
Tot ondernemende, geëngageerde, vrije en slimme jonge mensen.
Daarom en omdat ze onze kinderen zijn en onze toekomst, moeten we voor hen supporteren.
Maar niet alleen langs de zijlijn.
We moeten ze steunen.
Je moet de jonge mensen steunen.
Omdat je ze gelooft, omdat je in ze gelooft.
Omdat je ze vertrouwt.
Dus koop van hen.
Dus investeer in hen.
Je tijd.
En je kapitaal.